Termográfia – hőkamerás vizsgálatok

A „Technológiafejlesztés az Ergo-Med Gyöngyös Kft-nél” című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
A projekt keretében az Ergo-Med Gyöngyös Kft. korszerű, magas technológiai színvonalat képviselő eszközbeszerzést valósított meg, mely során megvásárlásra és üzembe helyezésre került 1 db új orvosi termovíziós készülék, valamint egy korszerű notebook.

Ergo-Med Gyöngyös Kft.
Dr. Balláné dr. Füleky Ilona ügyvezető, +36 (37) 318-166; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Székhely: 3271 Visonta, Erőmű u. 11.
Megvalósítás helyszíne: 3200 Gyöngyös, Jókai u. 14.www.nfu.hu
www.magzrt.hu

A készülék amerikai importból került beszerzésre. www.spectronir.com
Ultrahang

Komplex vállalati technológia-fejlesztés az ERGO-MED Gyöngyös Kft-nél

2014.01.24.

Az ERGO-MED Gyöngyös Kft. a „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati konstrukcióban pályázott az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházásból eszközbeszerzés és piacra jutást segítő elemek valósultak meg.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 22.; www.nfu.hu), a közreműködő szervezet a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1139 Budapest, Váci út 83.; www.magzrt.hu).

A projekt keretében beszerzésre került egy HITACHI-ALOKA F37 közép kategóriás ultrahang diagnosztikai készülék általános radiológiai, vaszkuláris, lágyrész, nőgyógyászati alkalmazásra. A beszerzendő eszközt szinte minden szakrendelés szakorvosa alkalmazni tudja munkája során, amely korszerű technológiai felszereltségével nagymértékben megkönnyíti a diagnosztikai munkát.

A pályázat azonosítószáma: GOP-2.1.1-12/B-2013-0645